Thuis Over ons

Geschiedenis

Van partner aan vriend, geeft u me altijd verrassing voor uw goederen en dienst. Wij waarderen zo veel het.

—— William

Goldabundant helpt ons imporove ons productniveau met redelijke prijs. En ons merk was congized tegen meer eind - gebruiker toe te schrijven aan betere productkwaliteit geweest

—— M. Jesús Ricardo

Dank aan u en uw goed team begeleid in China voor vele dagen. Wij leren van u zo veel.

—— M. Gerardo Zarate

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd
Factory De machine van de perszegel het draaien machine Press machine CNC-machine faclitry Lijst

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : Gobt
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 90% - 100%

Goldabundant werd gevonden het in 2004 door Mr.Jimmy Liu en M. Fango Xu na gediplomeerd van Universitaire twee jaar. Op universiteit. Zowel bedrijffinancier in Mechanische Ontwerp, Vervaardiging als Automatisering wordt afmet specialisatie gestudeerd die. wegens liefde van mechanisch, wij opstelling het bedrijf met slechts 2 CNC apparaten en één partner.

  • 2005-2006, verkoopvoltooiing tot USD 500.000 dollars van USD 100.000 bij 2004. Ook werknemer van twee tot tien.
  • 2007-2008, wegens de klantenvraag en basis op goede prestaties voor klant. More and more hardwarepunten en gebied werden onderzocht door klant. Wij ontwikkelen metaal het stempelen deel voor onze klant.
  • 2009-2010, wegens financiële crisis rond de wereld op 2008, vonden wij de delen die zaken verwerken beperking toe te schrijven aan product slechts gezicht aan speciale cliënt waren geweest. Wij moeten sommige gebeëindigde goederen ontwikkelen in al markt te delen.
  • 2011-2014, basis bij de beroepservaring bij mechanische verwerking. Goldabundantbegin om bouw en bouwmateriaal, zoals deur en venstercomponenten te ontwikkelen. Ook, zoeken wij wat personeel en assoiëren in het gebied met goede ervaring om ons product te leiden en te ontwikkelen.
  • 2014-2016, door altijd concentreert zich op kwaliteit en concurrerende prijs. De ook goede dienst aan klant. De klant had over de hele wereld met inbegrip van Europa uitgespreid. Noordamerikaans, Zuidamerikaans, ook het Midden-Oosten en Zuidoostaziatisch.
  • 2015, verkoopvoltooiing had tot USD-dollars 2 miljoenen. De nieuwe faciliteit was opstelling toe te schrijven aan leveringsketen zorgen. Nu hebben wij ShenZhen-fabriek. De faciliteit van de Dongguanstad. Zhaoqingsfabriek.

 

Contactgegevens
Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jimmy Liu

Tel.: 13714505806

Fax: Shenzhen Goldabundant

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)