Van partner aan vriend, geeft u me altijd verrassing voor uw goederen en dienst. Wij waarderen zo veel het.

—— William

Goldabundant helpt ons imporove ons productniveau met redelijke prijs. En ons merk was congized tegen meer eind - gebruiker toe te schrijven aan betere productkwaliteit geweest

—— M. Jesús Ricardo

Dank aan u en uw goed team begeleid in China voor vele dagen. Wij leren van u zo veel.

—— M. Gerardo Zarate

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd
Factory De machine van de perszegel het draaien machine Press machine CNC-machine faclitry Lijst

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : Gobt
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 90% - 100%

 

Wat wij doen?

 

 

OEM/ODM de dienst

 

 

Goldabundnat biedt een volledig platform voor vervaardiging aan om bouw en bouwmateriaal, vooral op Deur en Venstergoederen te integreren.

Goldabundant verleent de volledige mechanische ontwerpdiensten wh

ether u een nieuwe hardware, of update moet ontwerpen en een bestaand ontwerp verbeteren. Leveraging recentst in CAD technologie, kunnen wij 

raffineer assemblage om uw mechanisch ontwerp voor functionaliteit, manufacturability te optimaliseren. Al onze ontwerper was het werk in bouw geweest en de de bouwhardware diende vele jaren in. En vele technologiemoeilijkheid in het gebied had ervaren.

 


 

 

Onze het streven moet de de industrienorm van deur en vensterhardwarecomponenten zijn. Wij zijn originele ontwerpvervaardiging en vervaardigen ook product dat wordt gespecificeerd en uiteindelijk door onze cliënten gespecificeerd. Wij hebben ons eigen ontwerpteam om huidige markt te vangen noodzakelijk in snelle verandering en update. Ook, houden wij altijd van ons cliëntontwerp te optimaliseren en had onze vele klanten rond de wereld geoptimaliseerd.

 

 

Leveringsketen de Dienst

 

Basis op de uitstekende ervaring die wij bij bouw en de bouwgebied hadden gewerkt, niet alleen deur en venstergoederen, wij hadden diverse partner bij hetzelfde handelsmiddel om de verschillende marktvraag aan te passen. Voor hoogte - kwaliteitsniveau voor Europa en Noord-Amerika. Lage kosten voor een anderen ontwikkelingsland. Geen behoefte om zich over ongerust te maken hoe te goederenaanwinst, levertijden, en lokale of voor de kust productielogistiek het meest efficiënt om te beheren die de prijs vaststellen van. Wij konden u bij redelijke kosten en kwaliteit altijd steunen en de dienst dienovereenkomstig zoals logistische, levertijdzorgen. Enz.

 

De logistische & consolidatiedienst

 

De meesten van cliënten rond de wereld zijn groot merk van bouwmateriaal. Zij kopen verschillende goederen van China met diverse soorten levering. Om logistische kosten te besparen. Wij helpen wat van klant het assembleren lading komen uit diverse leverancier en ladende container van bij onze fabriek. Door deze manier, helpen wij onze klant sparen logistische kosten en verbeteren leveren efficiency.

Contactgegevens
Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jimmy Liu

Tel.: 13714505806

Fax: Shenzhen Goldabundant

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)