Thuis

Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Fabrieksreis

Van partner aan vriend, geeft u me altijd verrassing voor uw goederen en dienst. Wij waarderen zo veel het.

—— William

Goldabundant helpt ons imporove ons productniveau met redelijke prijs. En ons merk was congized tegen meer eind - gebruiker toe te schrijven aan betere productkwaliteit geweest

—— M. Jesús Ricardo

Dank aan u en uw goed team begeleid in China voor vele dagen. Wij leren van u zo veel.

—— M. Gerardo Zarate

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Prodcutionlijn

   

  In Dergelijk woest milieu van de de concurrentiemarkt, heeft Goldabudant onze eigen faciliteit om diverse hardware te produceren. Het belangrijkst is wij vereisen dergelijke faciliteit om klant met snelle actie te steunen. Ook hebben wij zeer concurrerende leverancier die met de multijaren van Goldabundant had samengewerkt. Nu onze faciliteit met inbegrip van CNC (Computer numerieke Controle) machines 12 reeksen. Welke verschillend materiaal van roestvrij staal aan Ijzer, Aluminium en Zinklegering had geproduceerd. Ook werd wat speciaal plastic en nylon materiaal gedaan door de CNC machine. En wij hebben 16 reeksen stempelmachines met capaciteit van 200 Ton aan 10 die ton voor de verschillende delen van de groottepers wordt gebruikt.

  Wij hebben zeer ervaren personeel om deze faciliteit te beheren. En het grootste deel van ons personeel hadden in bouw en bouwmateriaalbedrijf gewerkt. Wij zijn van de de hardwarespecificatie en vraag op de hoogte.

   

  Hieronder onze CNC faciliteit:

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

  Hier onze stempelende zijn de pers/van de Ponsenpers Faciliteit

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

  Ook, te herzien gelieve onze Faciliteit van het Matrijzenafgietsel

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

  Meer faciliteit zoals hieronder

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., LtdShenzhen Goldabundant Hardware Co., LtdShenzhen Goldabundant Hardware Co., LtdShenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

  hier is ons assembleert lijn.

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., LtdShenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

 • OEM / ODM

  OEM&ODM de dienst

   

  Basis op goede prestaties aan klantenkant, verlenen wij OEM en ODM de dienst vele cliënten rond de wereld. En als HECHT, CNR, ENOX, Herralum Enz. niet alleen voor componenten die het ontwerp door cliënten werd verstrekt. Ook integrale en gebeëindigde goederen als de reeksen van de deurhefboom, Schuifdeurrol, het handvat van de Roestvrij staaldeur, enz.-Basis op klantensteekproeven of het ontwerpen, houden wij altijd van als mogelijk, natuurlijk, om het even welk ontwerp te optimaliseren moeten door klanten worden goedgekeurd.

  Ook, hebben wij onze techniekafdeling om onze basis van het klantenontwerp op hun vraag te steunen.

   

  Hier is ons team van techniekdeparment

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

   

   

   

 • R & D

  R&D-Team

   

  De Goldabundanthardware is een prefessionalonderneming met R&D, productie en verkoopteam op het gebied van de bouwhardware. Om de eisen te ontmoeten die van markt veranderen, constant paste ons bedrijf onze zeer belangrijke capaciteiten aan. Wij zetten R&D op onze eerste pority als onze lange termen ontwikkeling. Meer dan 20years expereicne op contructiongebied, absorberen wij altijd elite in ons team. Onze hoop van het ontwerpconcept om verschil en humanisering, combinatie van functie en kunst samen te brengen. De innovatie en de bevordering zijn altijd op de manier van onze het productverbetering. Tot dusver, was ons product populair in de verschillende markt van de wereld geweest.

   

  Wij geloven in nieuw marktmilieu, zou het concurrentievermogen van talenten het werkingsgebied en het lot van één onderneming beslissen. Wij besteden hoge aandacht bij de begaafde arbeidersontwikkeling. vooral in R&D-personeel.

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

  Ons R&D-Team besprak nieuw ontwerpplan

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

Contactgegevens
Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jimmy Liu

Tel.: 13714505806

Fax: Shenzhen Goldabundant

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)