Thuis

Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

Van partner aan vriend, geeft u me altijd verrassing voor uw goederen en dienst. Wij waarderen zo veel het.

—— William

Goldabundant helpt ons imporove ons productniveau met redelijke prijs. En ons merk was congized tegen meer eind - gebruiker toe te schrijven aan betere productkwaliteit geweest

—— M. Jesús Ricardo

Dank aan u en uw goed team begeleid in China voor vele dagen. Wij leren van u zo veel.

—— M. Gerardo Zarate

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd
Factory De machine van de perszegel het draaien machine Press machine CNC-machine faclitry Lijst

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : Gobt
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 90% - 100%

De Goldabundanthardware is een prefessionalonderneming met R&D, productie en verkoopteam op het gebied van de bouwhardware. Om de eisen te ontmoeten die van markt veranderen, constant paste ons bedrijf onze zeer belangrijke capaciteiten aan. Wij zetten R&D op onze eerste pority als onze lange termen ontwikkeling. Meer dan 20years expereicne op contructiongebied, absorberen wij altijd elite in ons team. Onze hoop van het ontwerpconcept om verschil en humanisering, combinatie van functie en kunst samen te brengen. De innovatie en de bevordering zijn altijd op de manier van onze het productverbetering. Tot dusver, was ons product populair in de verschillende markt van de wereld geweest.

 

Met sterk technisch team, geavanceerde productietechnologie en de uitstekende verwerking van de productkwaliteitscontrole. ons product is complilance met de norm van het verschillende niveau. Door de tenuitvoerlegging van merkstrategie, winnen wij de klanten en bezetten de markt met hoogte - kwaliteitsproject. en breid het zicht van uit entepreise in diverse markes. Tegelijkertijd. Wij werken strak samen met de onroerende goederenontwikkelaar in diverse architecturale componenten. Door deze manier, bereiken wij goede reputatie en vangen ook de eerste marktinformatie.

 

Nu had Goldabundant onze eigen meer dan 300 soorten product. deur van het product cataloge coverd de verschillende gebied especailly en venstermontage. Wij hebben schuifdeur en de productielijn van de vensterrol. Roestvrij staalhandvat voor de lijn van de houten en glasdeur. de reeksenproductielijn van het hefboomhandvat. Het slotlijn van het schuifvenster. De scharnierlijn van het doucheglas en gelijk boutslot, enz. zijn er meer dan 100 die personeelsleden in R&D, Kwaliteitscontrole, vervaardiging, pakhuis enz. worden verdeeld.

Contactgegevens
Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jimmy Liu

Tel.: 13714505806

Fax: Shenzhen Goldabundant

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)